Машини за Огъване на U-Болтове

Разполагайки с високоефективностна и надеждна машина за изработка на U-образни болтове, Вашият производствен процес ще достигне нови върхове на прецизност и ефективност. Нашата машина представлява изключително прецизен инструмент, създаден с високотехнологични характеристики, които гарантират изключително качество на произведените болтове.

 

Прецизност и Консистентност: Специализираната технология на машината осигурява консистентност в размера и формата на произведените болтове, гарантирайки тяхната безупречна работоспособност.

Гъвкавост и Разнообразие: Възможност за работа с различни видове материали и изработка на болтове с различни размери и форми, което отговаря на разнообразните нужди на производствения процес.

Ефективност и Бързина: Благодарение на високата скорост на производство и автоматизирани процеси, нашата машина осигурява бързо и ефективно производство на U-образни болтове без загуба на качество.

Нашата машина за изработка на U-образни болтове представлява иновативно и надеждно решение, което ще оптимизира Вашия производствен процес и ще подобри качеството на Вашите продукти.

Технически Характеристики

Машината е проектирана с високостепенна прецизност и възможност за работа с разнообразни размери на болтове, включително:

 

  • Диаметър ф11,89мм
  • Диаметър ф13,38мм
  • Диаметър ф14,36мм
  • Диаметър ф14,96мм
  • Диаметър ф17,37мм
  • Диаметър ф18мм
  • Диаметър ф20,373мм
  • Диаметър ф21мм

Производството на  U-болтове с диаметри на заготовките от ф11,89мм до ф21мм се извършва на две машини, като първата машина е   предназначена за производство на  U-болтове с диаметри на заготовките ф11,89мм; ф13,38мм; ф14,36мм и ф14,96мм, а втората машина е предназначена за  производството на  U-болтове с диаметри на заготовките ф17,37мм; ф18мм; ф20,373мм и ф21мм.

 

Разчитайки на високата ни технологична експертиза и ангажираност към качеството, машината за U-образни болтове е идеалното решение за вашия производствен процес. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-надеждните инструменти за създаване на болтове с висок стандарт на точност и издръжливост.